آلبالو تازه و باکیفیت: ۱ کیلوگرم نمک: ۱ قاشق غذاخوری شکر: ۱ قاشق غذاخوری سرکه: به مقدار لازم
طرز تهیه
اگر اهل درست کردن انواع ترشیهای فصل و خانگی هستید باید بگوییم برخلاف تصور عموم طرز تهیه ترشی آلبالو آنقدر راحت و ساده است که شاید باورتان نشود. کافی است آلبالوها را بشورید. در آبکش بریزید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند و آبشان گرفته شود. سپس در یک شیشه بزرگ و تمیز و خشک یا یک دبه تمیز و خشک آلبالوها را بریزید، نمک، شکر و سرکه را اضافه کنید. سرکه باید روی آلبالوها را بپوشاند. درب شیشه یا دبه ترشی را محکم ببندید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید. ترشی آلبالو ملس و خوشمزه شما بعد از یک هفته الی ده روز آماده است.
با مدیریت جدید
شماره تماس: ۰۹۳۸۰۴۸۷۷۹۴
زمان تحویل حداکثر دو روز بعد از ثبت سفارش
ساعت ارسال سفارش: همه روز در ایام هفته از ساعت ۹ تا ۲۱ ( با هماهنگی قبلی )