در فروشگاه کدبانو تهران میتوانید با تهیه محصول پیاز داغ مجلسی با قیمت مناسب که دارای طعم خوش پیاز داغ خانگی را در غذای شما زنده میکند تحویل بگیرید.خرید آنلاین پیاز سرخ شده با کیفیت در نهایت بهداشت را از طریق همین صفحه انجام دهید.
طرز تهیه پیاز داغ مجلسی
پیاز که داغ و سرخ میکنید نرم میشه ؟! خب این پیاز داغ ها برای داخل آش خوبه. ولی یه وقتهایی برای تزیین غذا به پیاز داغ های طلایی و برشته احتیاج داریم. بیشتر برای تزئین روی کشک بادنجون یا آش یا هر غذایی که دوست داشته باشیم. تو سایت کدبانو روش های مختلف تهیه پیازداغ های برشته و خوشرنگ رو براتون توضیح میدیم امیدوارم که در آشپزی کمکتون کنه.
طرز تهیه پیاز داغ مجلسی
پیاز رو خلالی باریک کنید. ریشه پیاز رو کامل بگیرید. آب رو در یک قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید.کمی نمک اضافه کنید و اجازه بدید تا پیازها برای ۵ دقیقه بجوشن! بعد از ۵ دقیقه پیازها رو آبکش کنید, اجازه بدید تا آب اونا کشیده بشه! یک ظرف کوچیک و گود مثل شیرجوش انتخاب کنید, روی حرارت بذارید و روغن بریزید. البته کدبانو جهت حفظ سلامتی شما از روغن مایع سرخ کردنی غیر تراریخته استفاده میکنه. وقتی روغن داغ شد, مقدار کمی از پیازها رو توی روغن بریزید و حرارت رو زیاد کنید, کمی که گذشت, حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا پیازها طلایی بشن! تو این فاصله گاهی پیاز ها رو هم بزنید و وقتی دیدید که دارن طلایی میشن, مدام هم بزنید تا یکدست طلایی بشن! **با این روش یک پیاز داغ کاملا ترد و خشک و چیپسی دارید و از همه مهمتر اینکه چرب نیستن و واسه تزیین هم عالین!!
با مدیریت جدید
شماره تماس: ۰۹۳۸۰۴۸۷۷۹۴
زمان تحویل حداکثر دو روز بعد از ثبت سفارش
ساعت ارسال سفارش: همه روز در ایام هفته از ساعت ۹ تا ۲۱ ( با هماهنگی قبلی )
سوالی برای شما پیش آمده؟ از ما بپرسید!
گفتگو را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp بر روی هر کدام از اکانت های پشتیبانان ما که میخواهید کلیک کنید.
ما معمولا در کمتر از 5 دقیقه پاسخ میدهیم در صورت نیاز به تماس با شماره 09380487794 تماس بگیرید.