برای شروع ابتدا سبزی ها که شامل شوید و ترخون هستند رو پاک کنید و خوب بشویید و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه. سپس حبههای سیر رو هم پوست بگیرید و بشویید. خیار های ریز و بوتهای رو هم شسته و بذارید خشک بشن.
مرحله دوم، جوشاندن آب
یک قابلمه بزرگ بردارید و آب رو داخل قابلمه برزید و بذارید روی حرارت زیاد تا به جوش بیاد. برای اینکار بهتره از قابلمه لعابی استفاده کنید. وقتی آب به جوش اومد نمک و سرکه سفید رو اضافه کنید و وقتی که نمک حل شد، قابلمه رو از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا سرد بشه.
با مدیریت جدید
شماره تماس: ۰۹۳۸۰۴۸۷۷۹۴
زمان تحویل حداکثر دو روز بعد از ثبت سفارش
ساعت ارسال سفارش: همه روز در ایام هفته از ساعت ۹ تا ۲۱ ( با هماهنگی قبلی )